Skip to main content
Biodiversitet:
Understed Bakker

En ny vej til virksomhedsfinansieret naturgenopretning

I det nordjyske, naturskønne landskab etablerer vi ‘Biodiversitetspark Understed Bakker’ med det formål at genoprette naturen og skabe optimale forhold for biodiversiteten.

Med et samlet projektområde på ca. 500 hektar varieret terræn, vil vi omdanne Understed Bakker til ét stort sammenhængende naturområde.

Med sin størrelse vil Biodiversitetspark Understed Bakker rangere sig som et af Danmarks største og mest ambitiøse privatejede naturprojekter.

Dokumentérbar indsats

Naturudviklingen i Biodiversitetsparken vil blive fulgt og dokumenteret nøje. Vi måler naturen udvikling med Dansk Naturindikator (DNI), et værktøj der er udviklet af forskere til at følge, fremskrive og benchmarke din virksomheds investering i biodiversitet på national skala.

Dokumentationen for din virksomhedsinvestering i transformationen bliver fulgt nøje og dokumenteres med håndgribelige data, der kan bruges direkte i din virksomheds bæredygtighedsafrapportering.

Investér i naturen

Med en investering i Biodiversitetspark investerer du i en troværdig indsats. Forvaltningen af Biodiversitetsparken er tilrettelagt og udført af førende fageksperter og følger de bedste forskningsmæssige anbefalinger. Derfor kan du trygt stole på, at din investering er 100 procent troværdig, transparent og dokumenterbar.

Dokumentationen for din virksomhedsinvestering i transformation bliver dokumenteres med udgangspunkt i fagligt valide data, der kan bruges direkte i virksomheders bæredygtighedsafrapportering.

Bliv en del af et nytænkende

naturgenopretningsprojekt

med virksomheder i front

Kontakt