Skip to main content
Projekter

Agrio arbejder med at gøre investeringer i naturkapital mere tilgængelig

Agrio arbejder med at gøre investeringer i naturkapital mere tilgængelig. I fremtiden bliver det helt afgørende for både virksomheder og naturen, at virksomheder investerer i jordens naturlige aktiver, fx skove, vand, jord og biodiversitet. Det er afgørende for vores overlevelse og virksomheders fremtidige økonomiske aktivitet.

Agrio har forskellige investeringsmuligheder i naturgenopretning, som både indbefatter klimaskov og biodiversitetsparker. Projekterne udbydes i samarbejder med en række samarbejdspartnere, der sammen med os sikre projekterne størst mulig værdiskabelse for både naturen og som investering.

Klimaskov

Klimaskove er et effektivt middel til optagning og lagring af CO2. Træer og planter i klimaskove absorberer nemlig CO2 fra atmosfæren under fotosyntesen og lagrer det i deres biomasse.

Biodiversitet

Biodiversiteten, der omfatter mangfoldigheden af alle levende organismer og økosystemer på jorden, er under et stort pres. Lige nu forringes biodiversiteten, både i Danmark og globalt.

Energi

Hos Agrio har vi store grønne ambitioner og ønsker at tage del i udviklingen af vedvarende energi. De seneste års forsyningskrise har vist, at energipolitik og selvforsyning af energi er vigtigt for Danmark.